Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Effektivt projektarbete  : handbok i projektledarskap

Effektivt projektarbete : handbok i projektledarskap

Häftad bok Norstedts Juridik AB. 9 uppl. 2015. 232 sidor.

Nära nyskick. INPLASTAT EXEMPLAR MED ETIKETTER OCH SIGNUM OCH UNDERSTRUKET NAMN PÅ RYGGEN. "Effektivt projektarbete. Handbok i projektledarskap" är en bok för chefer och uppdragsgivare, för projektledare och alla som arbetar i projekt. Klart och systematiskt behandlas hur man- genererar och tar till vara projektidéer,- skriver direktiv och bygger upp en ändamålsenlig projektorganisation,- planerar optimalt,- väljer projektledare och projektmedarbetare samt utvecklar projektgruppen,- utövar ett framgångsrikt ledarskap."Effektivt projektarbete. Handbok i projektledarskap" är fylld av verklighetsnära råd och erfarenheter samt checklistor och blanketter. Den är en handbok men också en ledarskapsbok med projektledaren i fokus. Boken är således en vägvisare och stigfinnare i varje nytt projekt. Den används i dag på universitet och högskolor.I denna nionde upplaga har material som inte längre anses relevant arbetats bort och de tidigare illustrationerna är ersatta med konkreta och lättförståeliga diagram och bilder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789139114734
Titel
Effektivt projektarbete : handbok i projektledarskap
Författare
Jan Wisén - Börje Lindblom
Förlag
Norstedts Juridik AB
Utgivningsår
2015
Omfång
232 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
148 x 216 mm
Vikt
341 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Effektivt projektarbete. Handbok i projektledarskap" är en bok för chefer och uppdragsgivare, för projektledare och alla som arbetar i projekt. Klart och systematiskt behandlas hur man- genererar och tar till vara projektidéer,- skriver direktiv och bygger upp en ändamålsenlig projektorganisation,- planerar optimalt,- väljer projektledare och projektmedarbetare samt utvecklar projektgruppen,- utövar ett framgångsrikt ledarskap."Effektivt projektarbete. Handbok i projektledarskap" är fylld av verklighetsnära råd och erfarenheter samt checklistor och blanketter. Den är en handbok men också en ledarskapsbok med projektledaren i fokus. Boken är således en vägvisare och stigfinnare i varje nytt projekt. Den används i dag på universitet och högskolor.I denna nionde upplaga har material som inte längre anses relevant arbetats bort och de tidigare illustrationerna är ersatta med konkreta och lättförståeliga diagram och bilder.
Ytterligare författare: Wisén, Jan
Ytterligare författare: Lindblom, Börje