Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fyra i leken

Fyra i leken

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2003. 345 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK.
Jo försöker få ihop sitt liv med man, två barn och ett arbete som inredningsarkitekt. En morgon upptäcker hon bilder av en halvnaken, okänd kvinna bland de foton som hennes man Jeff låtit framkalla.
När hon konfronterar honom med de avslöjande bilderna erkänner han utan omsvep att han förälskat sig i sin betydligt yngre sekreterare. Jos värld rasar samman och hon känner sig övergiven, ful och gammal. Väninnan Rosie lyckas så småningom övertala henne att börja tänka lite mer på sig själv och att njuta av livet som singel. Innan hon vet ordet av uppvaktas hon av tre olika män: barndomsvännen Conor, den attraktive ungkarlen Sean och den ekonomiskt oberoende Martin. När Jeff vill komma tillbaka är Jo inte alls längre säker på att hon vill ha tillbaka sitt gamla liv. Plötsligt inser hon att hon har fyra män att välja mellan.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113010816
Titel
Fyra i leken
Författare
Moore, Jane
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2003
Omfång
345 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
0 x 240 mm
Vikt
608 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jo försöker få ihop sitt liv med man, två barn och ett arbete som inredningsarkitekt. En morgon upptäcker hon bilder av en halvnaken, okänd kvinna bland de foton som hennes man Jeff låtit framkalla.När hon konfronterar honom med de avslöjande bilderna erkänner han utan omsvep att han förälskat sig i sin betydligt yngre sekreterare. Jos värld rasar samman och hon känner sig övergiven, ful och gammal. Väninnan Rosie lyckas så småningom övertala henne att börja tänka lite mer på sig själv och att njuta av livet som singel. Innan hon vet ordet av uppvaktas hon av tre olika män: barndomsvännen Conor, den attraktive ungkarlen Sean och den ekonomiskt oberoende Martin. När Jeff vill komma tillbaka är Jo inte alls längre säker på att hon vill ha tillbaka sitt gamla liv. Plötsligt inser hon att hon har fyra män att välja mellan.