Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lev helt enkelt : och vägen dit

Lev helt enkelt : och vägen dit

Inbunden bok

Nyskick. Daughter of a King Publishing | Utg. 2017 | Förlagsband | 191 s. | 9789198308280 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Lev. Lev helt. Lev helt enkelt. Nu kommer äntligen uppföljaren till den omtyckta och omtalade boken Från frustration till flow med lean@home av Eva Jarlsdotter . Inspirerad av den japanska metoden LEAN, Pippi Långstrump och en dos sunt bondförnuft ger den verktyg att förändra din vardag på ett uthålligt vis. På ditt vis. Med hjälp av vackra fotografier och illustrationer berättar vi hur du med små ständiga förbättringarna kan leva ett mer harmoniskt och hållbart liv. Genom att tänka i flöden kan du frigöra tid, pengar, energi för det som är viktigt och värdeskapande för dig. Inspireras av tyska globetrottern Jeanette, maken Peter och åttaåriga dotter Eja på deras lean@home förändring. Idag de djupt rotade i den småländska myllan efter karriärer på flera kontinenter och de bjuder in oss till sin familj för att visa hur deras vardag har förändrats med lean@home. Med en stor dos självdistans och humor där du som läsare får insikter, igenkänning och inspiration vägleds du genom konceptet. Det är en vacker bok som sätter igång mycket tankar, diskussioner och inte minst den förändring som ni behöver. Den pendlar mellan djupaste allvar och sköna igenkännande skratt. Den håller upp spegeln och får er att reflektera hur ni vill ha det och introducerar verktyg för att nå dit. Och ha roligt och njuta på vägen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198308280
Titel
Lev helt enkelt : och vägen dit
Författare
Eva Jarlsdotter - Jeanette Guttenberg
Förlag
Daughter of a King Publishing
Utgivningsår
2017
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
250 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
930 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lev. Lev helt. Lev helt enkelt.
Nu kommer äntligen uppföljaren till den omtyckta och omtalade boken Från frustration till flow med lean@home av Eva Jarlsdotter .
Inspirerad av den japanska metoden LEAN, Pippi Långstrump och en dos sunt bondförnuft ger den verktyg att förändra din vardag på ett uthålligt vis. På ditt vis.
Med hjälp av vackra fotografier och illustrationer berättar vi hur du med små ständiga förbättringarna kan leva ett mer harmoniskt och hållbart liv. Genom att tänka i flöden kan du frigöra tid, pengar, energi för det som är viktigt och värdeskapande för dig.
Inspireras av tyska globetrottern Jeanette, maken Peter och åttaåriga dotter Eja på deras lean@home förändring. Idag de djupt rotade i den småländska myllan efter karriärer på flera kontinenter och de bjuder in oss till sin familj för att visa hur deras vardag har förändrats med lean@home. Med en stor dos självdistans och humor där du som läsare får insikter, igenkänning och inspiration vägleds du genom konceptet. Det är en vacker bok som sätter igång mycket tankar, diskussioner och inte minst den förändring som ni behöver. Den pendlar mellan djupaste allvar och sköna igenkännande skratt. Den håller upp spegeln och får er att reflektera hur ni vill ha det och introducerar verktyg för att nå dit. Och ha roligt och njuta på vägen.
Ytterligare författare: Jarlsdotter, Eva
Ytterligare författare: Guttenberg, Jeanette
Ytterligare fotografer: Inger, Martin
Ytterligare illustratörer: Karlsson, Marie
Ytterligare designers: Karlsson, Marie