Mat är bästa medicinen.Naturens eget apotek från A till Ö
Häftad bok. Forum. 1995. 369 sidor.
Nyskick.
Maten vi äter förser oss med ett grundmaterial för att hjälpa kroppen med viktiga uppgifter som till exempel bildandet av nya celler. Mat som innehåller nyttiga ämnen hjälper kroppen att göra sig av med gifter och stärker immunförsvaret. Många livsmedel har egenskaper som hjälper till att bevara en friskare framtid.
Havrekli mot höga kolesterolvärden i blodet? Gul lök för hjärtat? Starka kryddor vid förkylning? Vin som bakteridödande medel? Ingefära mot åksjuka? Ja! Det här är bara några exempel på de spännande forskarrön som redovisas i boken.
I den här unika översikten beskrivs vilka fantasiska sjukdomsförebyggande eller botande egenskaper som finns hos femtiofyra vardagliga födoämnen. Boken innehåller också ett tiotal matnyttiga recept, exempelvis kolesterolsänkande havreklimuffins och kryddstark hönssoppa för förkylda.
Danskt band. Absolut nyskick. (210217 hod)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9137106295
- Titel
- Mat är bästa medicinen
- Författare
- Carper, Jean - Rundgren, Per
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 156 x 226 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska