Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det gick en propp - En bok om stroke

Det gick en propp - En bok om stroke

Inbunden bok Wahlström & Widstrand. Tredje tryckningen uppl. 2003. 151 sidor. Inbunden.

Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. DET GICK EN PROPP - EN BOK OM ATT FÅ STROKE av Jekander, Anita Wahlström & Widstrand. Förlagets svarta pappband. 21,5x14cm. 314 gram. Illustrationer: Spohia Lundqvist. Mitt i livet drabbades Anita Jekander av stroke. Men hon hade tur, hennes skador blev lindriga och livet kunde så småningom gå vidare. För andra har tillvaron helt förändrats och kampen för att komma tillbaka varit oändligt mycket tuffare. Nyss hemkommen från sjukhuset saknade Anita en fakta- och tröstebok om stroke en bok att känna igen sig i, men också en bok för anhöriga, arbetskamrater och vårdpersonal. Därför har hon nu sammanställt sin egen och andras berättelser kombinerat med fakta hämtad från intervjuer med expert inom ämnet. DET GICK EN PROPP - EN BOK OM ATT FÅ STROKE är en engagerande bok som ger både kunskap och tröst och som förhoppningsvis kan leda till ökad förståelse. .

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146201599
Titel
Det gick en propp
Författare
Anita Jekander
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2003
Omfång
151 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 218 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
314 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mitt i livet drabbades Anita Jekander av stroke. Men hon hade tur, hennes skador blev lindriga och livet kunde så småningom gå vidare. För andra har tillvaron helt förändrats och kampen för att komma tillbaka varit oändligt mycket tuffare. Nyss hemkommen från sjukhuset saknade Anita en fakta- och tröstebok om stroke en bok att känna igen sig i, men också en bok för anhöriga, arbetskamrater och vårdpersonal. Därför har hon nu sammanställt sin egen och andras berättelser kombinerat med fakta hämtad från intervjuer med experter inom ämnet. Resultatet har blivit en engagerande bok som ger både kunskap och tröst och som förhoppningsvis kan leda till ökad förståelse. Anita Jekander är frilansjournalist och författare till boken Kartan och verkligheten (2002).