Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Trasig soppa

Trasig soppa

Inbunden bok

Nära nyskick. Atrium. 2011. 252 s. Inbunden. En främmande kille knackar Rowan på axeln och ger henne ett fotonegativ. Han menar att hon tappat det, men det är inte hennes. Hon blir förvirrad, men hon har värre saker att oroa sig för. Hennes bror är död. Hennes pappa har stuckit. Hennes mamma vägrar stiga upp ur sängen. Hon måste ta hand om sin yngre syster. Och hålla ihop allt...Men Rowan blir nyfiken på den mystiske killen och negativet. Vem är han? Varför gav han det till henne? Mysteriet fördjupas när negativet kopieras och det omöjliga framträder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186095178
Titel
Trasig soppa
Författare
Jenny Valentine
Förlag
Atrium Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
252 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
132 x 205 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
423 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En främmande kille knackar Rowan på axeln och ger henne ett fotonegativ. Han menar att hon tappat det, men det är inte hennes. Hon blir förvirrad, men hon har värre saker att oroa sig för. Hennes bror är död. Hennes pappa har stuckit. Hennes mamma vägrar stiga upp ur sängen. Hon måste ta hand om sin yngre syster. Och hålla ihop allt...

Men Rowan blir nyfiken på den mystiske killen och negativet. Vem är han? Varför gav han det till henne? Mysteriet fördjupas när negativet kopieras och det omöjliga framträder.

Trasig soppa är en ny roman av det brittiska stjärnskottet Jenny Valentine, som belönades med Guardians barnbokspris för debuten Hitta Violet Park.

"Alltså, den här boken är så himla fin och varm och glad och sorglig och spännande. I love it! Jag säger bara: läs läs läs!!"
Johanna Lindbäck, Bokhora

"Det är Marian Keyes Är det någon där? fast för ungdomar. Det är som Innan jag dör av Jenny Downham, fast inte lika sorgligt. Fast ändå sorgligt så det räcker. Det är riktigt riktigt bra."
Boktoka

Läsguide med diskussionsfrågor finns att hämta gratis på förlagets hemsida: http://www.atriumforlag.se/boksamtal