Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kombinera mat och vin . Nya recept, nya viner, nya kombinationer

Kombinera mat och vin . Nya recept, nya viner, nya kombinationer

Inbunden bok. Kakao . 2000. 112 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse. Laminat band. Rikt fotoillustrerad i färg. Absolut nyskick. (200522)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9197315370
Titel
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
Författare
Jens Dolk - Liselotte Forslin
Förlag
Kakao förlag
Utgivningsår
2000
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 270 mm
Vikt
681 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.