Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag

Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag

Inbunden bok Bokförlaget Semic. 2010. 95 sidor.

Mycket gott skick. Rikt färgfotoillustrerad. ISBN 9789155254827.
Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket - tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om. Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789155254827
Titel
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
Författare
Jens Linder
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2009
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
585 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket – tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.