Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Yesterday OBS! HYRFILMSUTGÅVA!

Yesterday OBS! HYRFILMSUTGÅVA!

DVD. 119 minuter. 2002.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. OBS! HYRFILMSUTGÅVA, det står HYR DVD på framsidan (samt i liten text på baksidan), men det är inga etiketter och det är utmärkt skick. Sci-Fi/action, tillåten från 15 år. Svensk utgåva, text svenska, danska, finska, norska, engelska (språk koreanska).
1990. Flera barn försvinner plötsligt spårlöst. Samtidigt handplockar försvarsministeriet en elit-grupp av forskare för ett topphemligt uppdrag.
2020. En våg av mord drabbar pensionerade forskare. En specialstyrka utrustad med den absolut senaste tekniken kopplas in på fallet. Mördaren svarar iskallt och mycket snabbt med att kidnappa utredningsledarens Seoks son. Under tiden kidnappas även polischefen för miljonstaden Intercity. Hans dotter, Heesu, är en mycket skicklig kriminalpsykolog och hon ansluter sig snabbt i den allt större mordutredningen för att hitta sin far. Mycket snart upptäcker Seok att han och Heesu har en oroväckande sak gemensamt - den återkommande migränen och frånvaron av minnen från barndomen. Är morden kanske ett fruktansvärt sätt att föra honom och Heesu samman? Den avgörande ledtråden ligger i ett utraderat förflutet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen