Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Supergott och supersnabbt

Supergott och supersnabbt

Inbunden bok Bonnier Fakta. 2017. 176 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Den smaksäkra tv-kocken och matskribenten Jessica Frej välkomnar er in i hennes kök där det varje dag lagas supergod mat, supersnabbt. Som alltid när Jessica lagar mat blir det färgglatt, generöst och inbjudande. Alla Jessicas enkla tips och trix får dig att glänsa i köket, varje dag. En perfekt gräddig sås till linguinen vägs upp med syrliga citroner och krispiga hasselnötter för perfekt balans.Söt marängsviss får sällskap av en syrlig rabarbercurd som gör att hela desserten känns lätt som en sommarnatt, trots att den innehåller både supersöta maränger och vispgrädde. Här finns bara enkla recept – Jessica använder så få ingredienser som möjligt och förenklar momenten så långt som det går. Middag, lunch eller mellanmål – i Supergott & Supersnabbt finns alla recept man behöver för att hitta matglädjen i vardagen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174247282
Titel
Supergott och supersnabbt
Författare
Jessica Frej
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2017
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
203 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
800 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Välkommen in i Jessicas kök! Den smaksäkra tv-kocken och matskribenten Jessica Frej välkomnar er in i hennes kök där det varje dag lagas supergod mat, supersnabbt. Som alltid när Jessica lagar mat blir det färgglatt, generöst och inbjudande. Alla Jessicas enkla tips och trix får dig att glänsa i köket, varje dag.En perfekt gräddig sås till linguinen vägs upp med syrliga citroner och krispiga hasselnötter för perfekt balans.Söt marängsviss får sällskap av en syrlig rabarbercurd som gör att hela desserten känns lätt som en sommarnatt, trots att den innehåller både supersöta maränger och vispgrädde. Här finns bara enkla recept – Jessica använder så få ingredienser som möjligt och förenklar momenten så långt som det går. Middag, lunch eller mellanmål – i Supergott & Supersnabbt finns alla recept man behöver för att hitta matglädjen i vardagen.