Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det franska lantköket

Det franska lantköket

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 256 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Förlagets pappband, 4o. Fint ex, presentskick! Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett antal titlar du beställer av oss. Klicka på Lemon Art nedan så kan du söka på vårt sortiment.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151846422
Titel
Det franska lantköket
Författare
Joanne Harris - Fran Warde
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
189 x 246 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1054 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Det franska köket fick Joanne Harris trogna läsekrets äntligen tillgång till recepten de enträget efterlyst ur hennes romaner. Boken blev en stor framgång och nu är Joanne Harris tillbaka med en ny fransk kokbok med fler lantliga och härliga recept.

Följ med på en lockande matresa till de små byarna på landsbygden i Gascogne i södra Frankrike. Bland vindlande byvägar, vingårdar, krogar, odlare, marknader och uteserveringar har Joanne Harris samlat in dessa rustika recept med fräscha råvaror från de lokala marknaderna!
”Många av mina tidigaste minnen handlar om mat. Jag minns hur jag lagade pannlkakor med min mormorsmor Mémée i hennes hus i Vitre. Det är så många minnen som är förknippade med smak och doft av mat, så många platser och så många människor som kan väckas till liv genom en handfull kryddor eller ett gammalt recept.”
Författarduon, Joanne Harris och Fran Warde, har letat igenom de lokala marknaderna i Gascogne och samla idéer, recept, specialiteter och historier.
De flesta recepten är enkla och omfattar allt från soppor och sallader till fisk, kött och desserter. De har testats, anpassats och omskapats för att passa dig, ditt kök, din familj och dina vänner.