Choklad
Natur och kultur, 2008 kartonnage, 75s. 18x15cm, 222g. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket gott skick.
ISBN 9789127089099. Beskrivning:
I Choklad finns recept för alla chokladälskare; allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.
Elisabeth Johansson är konditor, kock och kokboksförfattare. Hon har tidigare drivit egen restaurang. Elisabeth Johansson sitter i juryn för både Årets Kock och Årets Konditor och frilansar som matjournalist. Natur & Kultur har tidigare givit ut: Lakrits, mint & choklad 2007.
Susanna Blåvarg är en av Sveriges främsta matfotografer.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127089099
- Titel
- Choklad
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 75 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En bok att bli glad, och chokladsugen, av.
Mariestads-Tidningen
I Choklad finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.
Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. Lakrits, Mint & Choklad (2007), Choklad (2008), Godis(2009), Mina efterrätter (2011) och Glass (2012).