Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Passion: Cocktails. Lajla Johanssons 200 bästa cocktailrecept

Passion: Cocktails. Lajla Johanssons 200 bästa cocktailrecept

Prisma. 2007. Hårda pärmar och boken är i mycket fint skick. 164 sidor. Idag är det ingen tvekan om att cocktailen är på väg tillbaka och det med besked, en ny generation upptäcker de gamla klassiska cocktailrecepten från The Cocktail Age 1920-1933. Recepten är ofta omdiskuterade, bartenders kan inte komma överens om när och var drinken blandades för första gången, var ifrån den fått sitt namn eller hur den ska blandas. Du har beträtt ett minfält men lugn med denna guide kan du känna dig helt trygg. Passion: Cocktails innehåller gamla godingar som Dry Martini, Gröna Hissen, Margarita, Manhattan och Mojito, och dessa cocktails får sällskap av nya skapade. Förutom praktiska tips finns också smakbeskrivningar och bilder på samtliga av cocktailrecepten. Föreställ dig schablonbilden av en bartender. En sån där riktig glidartyp och festprisse med mängder av billiga charmörtricks i bakfickan. Föreställ dig därefter denna klichés mesta motsats. För den stämmer bättre in på Lajla Johansson. "Jo, jag njuter av goda drinkar liksom de flesta andra. Jag kan fixa en god drink av det du har hemma. Om du nu tilläventyrs tror att livet bakom en bardisk är okomplicerat får du efter ett möte med mig tänka om. Hon har skrivit flera böcker om drycker och arbetar med dryckesprovningar och som skribent i tidningar och tidskrifter. Nu vill hon gärna dela med sig av den kunskap som så många personer över hela världen delat med sig av till henne!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151849522
Titel
Passion : cocktails : Lajla Johanssons 200 bästa recept
Författare
Lajla Johansson
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2007
Omfång
163 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
135 x 213 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
669 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Idag är det ingen tvekan om att cocktailen är på väg tillbaka och det med besked, en ny generation upptäcker de gamla klassiska cocktailrecepten från "The Cocktail Age" 1920-1933. Recepten är ofta omdiskuterade, bartenders kan inte komma överens om när och var drinken blandades för första gången, var ifrån den fått sitt namn eller hur den ska blandas. Du har beträtt ett minfält – men lugn med denna guide kan du känna dig helt trygg.
Passion: Cocktails innehåller gamla godingar som Dry Martini, Gröna Hissen, Margarita, Manhattan och Mojito, och dessa cocktails får sällskap av nya skapade. Förutom praktiska tips finns också smakbeskrivningar och bilder på samtliga av cocktailrecepten.
Boken utkom i original 2005.