Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det övergivna landet

Det övergivna landet

Inbunden bok. B Wahlströms. 2007. 237 sidor.

Nyskick. Förlagsny.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132150838
Titel
Det övergivna landet
Författare
Flanagan, John
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2007
Omfång
237 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
135 x 198 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
293 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Baron Morgarath lyckades undkomma efter sitt misslyckade försök att ta över tronen och ett lugn har lagt sig över kungariket Araluen. Men ryktet säger att han planerar sitt nästa drag, gömd i Nattregnebergen med en armé av wargaler - vagt människoliknande, bestialiska varelser. Kung Duncan inser att han måste samla sina styrkor och göra sig redo för krig. Han ger också spejaren Halt i uppdrag att spionera på Morgarath och dennes skoningslösa armé, djupt inne i fiendeland. Men för att komma dit måste Halt först bestiga de branta, klippiga Nattregnebergen …

Spejarens lärling: De första åren är en prequel till världssuccén Spejarens lärling. Här får läsarna veta mer om den legendariske spejaren Halt, som hittills mest varit känd som Wills mästare.

John Flanagan växte upp i Sydney, Australien och drömde alltid om att bli författare. Istället för böcker skrev han under många år reklamtexter och utvecklade även en populär teveserie i sitt hemland. Serien om Will, spejarens lärling, var från början en samling korta historier som Flanagan skrev till sin son, som var mycket mindre än alla sina kompisar. Han ville visa att det fanns sånt som var roligt att läsa och att man inte behövde vara stor och stark för att vara hjältemodig. (Numera är sonen stor och stark, men älskar fortfarande att läsa Spejarens lärling.) John Flanagan bor i en förort till Sydney med sin fru och skriver fortfarande på nya delar till serien. Han har en son, två döttrar och fyra barnbarn.