Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
The Blues Brothers (25th Anniversary 2 Disc Edition)

The Blues Brothers (25th Anniversary 2 Disc Edition)

DVD 128 minuter. 1980.

Mycket gott skick. Fodral i gott skick. En av filmhistoriens mer unika musikfilmer och definitivt den bästa filmadaptionen av en Saturday Night Live-sketchförlaga.

Jake Blues (Belushi) släpps ur fängelset och hämtas av sin bror Elwood (Aykroyd) i en gammal polisbil. När de märker att deras gamla kristna barnhem hotas av rivning ger de sig ut på en "mission from God" för att samla ihop deras gamla band och köra en välgörenhetskonsert för barnhemmet. På vägen får de rangers, cowboys, nazister och en ex-flickvän med bazooka (Fisher) efter sig, men hinner också träffa Ray Charles, Aretha Franklin och James Brown innan vägs ände. Utöver att vara en av de bästa musikfilmerna med otroliga framträdanden av sagda artister så mynnar det även ut i en av de galnaste biljakter som filmats. Helt enkelt en av de bästa filmspektaklen som gjorts!

Denna jubileumsutgåva innehåller The Story Behind The Making of The Blues Brothers (55 min) och en massa annat gött extramaterial.

SVENSK TEXTNING.

FRI FRAKT inrikes Fraktfritt Betala med Swish