GRYTOR, LÅNGKOK OCH LITE HUSMAN
Inbunden bok. Bokförlaget Semic, Sundbyberg. 2012. 109 sidor.
Nyskick.
Inga namn eller andra markeringar. Varsamt hanterad.
Grytor, långkok och gedigna husmansrätter är kökets ryggrad. En mustig gryta är det bästa sättet att låta fina råvaror komma till sin rätt! Smakerna kommer verkligen fram. Jon Hansson, populär matskribent med ett flertal kokböcker bakom sig, tar sig an grytorna på sitt sedvanligt lättsamma vis. Vi bjuds på husmanskost i modern tappning. Långkok, ugnsrätter och härliga söndagsstekar. De allra bästa recepten på klassiska favoriträtter och nya, spännande grytor och långkok. Vi bjuds också på klimatsmart tänk och tips på hur man sparar tid genom att göra storkok. Gör dubbel sats av grytan eller köttfärssåsen och servera som en ny rätt nästa dag. Söndagens boeuf bourguignon blir en biffsallad med haricots verts och rödlök på måndagen. Härliga recept som förgyller både vardag och fest!
Varje recept är illustrerat med ett läckert, inspirerande foto i färg!
För fler böcker på temat Mat & Dryck: Välkommen att titta i på mina andra annonser på JOLEANS BOKBOD här på Bokbörsen!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789155258368
- Titel
- Grytor, långkok och lite husman
- Författare
- Hansson, Jon
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 105 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 231 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 478 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Långkok, grytor och gedigna husmansrätter är kökets ryggrad. En mustig gryta är det bästa sättet att låta fina råvaror komma till sin rätt! Smakerna kommer verkligen fram. Jon Hansson, populär matskribent med ett flertal kokböcker bakom sig, tar sig an grytorna på sitt sedvanligt lättsamma vis. Vi bjuds på husmanskost i modern tappning. Långkok, ugnsrätter och härliga söndagsstekar. De allra bästa recepten på klassiska favoriträtter och nya, spännande grytor och långkok.Vi bjuds också på klimatsmart tänk och tips på hur man sparar tid genom att göra storkok. Gör dubbel sats av grytan eller köttfärssåsen och servera som en ny rätt nästa dag. Söndagens boeuf bourguignon blir en biffsallad med haricots verts och rödlök på måndagen. Härliga recept som förgyller både vardag och fest!