Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
GRYTOR, LÅNGKOK OCH LITE HUSMAN

GRYTOR, LÅNGKOK OCH LITE HUSMAN

Inbunden bok. Bokförlaget Semic, Sundbyberg. 2012. 109 sidor.

Nyskick. Inga namn eller andra markeringar. Varsamt hanterad.
Grytor, långkok och gedigna husmansrätter är kökets ryggrad. En mustig gryta är det bästa sättet att låta fina råvaror komma till sin rätt! Smakerna kommer verkligen fram. Jon Hansson, populär matskribent med ett flertal kokböcker bakom sig, tar sig an grytorna på sitt sedvanligt lättsamma vis. Vi bjuds på husmanskost i modern tappning. Långkok, ugnsrätter och härliga söndagsstekar. De allra bästa recepten på klassiska favoriträtter och nya, spännande grytor och långkok. Vi bjuds också på klimatsmart tänk och tips på hur man sparar tid genom att göra storkok. Gör dubbel sats av grytan eller köttfärssåsen och servera som en ny rätt nästa dag. Söndagens boeuf bourguignon blir en biffsallad med haricots verts och rödlök på måndagen. Härliga recept som förgyller både vardag och fest!
Varje recept är illustrerat med ett läckert, inspirerande foto i färg!
För fler böcker på temat Mat & Dryck: Välkommen att titta i på mina andra annonser på JOLEANS BOKBOD här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789155258368
Titel
Grytor, långkok och lite husman
Författare
Hansson, Jon
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2012
Omfång
105 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 231 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
478 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Långkok, grytor och gedigna husmansrätter är kökets ryggrad. En mustig gryta är det bästa sättet att låta fina råvaror komma till sin rätt! Smakerna kommer verkligen fram. Jon Hansson, populär matskribent med ett flertal kokböcker bakom sig, tar sig an grytorna på sitt sedvanligt lättsamma vis. Vi bjuds på husmanskost i modern tappning. Långkok, ugnsrätter och härliga söndagsstekar. De allra bästa recepten på klassiska favoriträtter och nya, spännande grytor och långkok.Vi bjuds också på klimatsmart tänk och tips på hur man sparar tid genom att göra storkok. Gör dubbel sats av grytan eller köttfärssåsen och servera som en ny rätt nästa dag. Söndagens boeuf bourguignon blir en biffsallad med haricots verts och rödlök på måndagen. Härliga recept som förgyller både vardag och fest!