Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Investera som mästarna : från Aktiestinsen till Soros

Investera som mästarna : från Aktiestinsen till Soros

Häftad bok Aktiespararna Kunskap. 1 uppl. 2010. 240 sidor.

Nära nyskick. 17 mästare har valts ut för att vägleda oss i vårt sparande. T.ex. Warren Buffett, Benjamin Graham, Lennart Israelsson, George Soros, Kristoffer Stensrud, Peter Lynch...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189212367
Titel
Investera som mästarna : från Aktiestinsen till Soros
Författare
Jonas Bernhardsson
Förlag
Aktiespararna Kunskap
Utgivningsår
2010
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
130 x 200 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
322 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lär dig vad de stora mästarna har gemensamt. Hur de arbetar, lever, tänker och investerar. Välkommen att stifta bekantskap med några av de största placerarna genom tiderna: Warren Buffett, Benjamin Graham, Lennart "Aktiestinsen" Israelsson, George Soros, Kristoffer Stensrud, Peter Lynch för att nämna några. Jonas Bernhardsson guidar dig bland sjutton utvalda, starka personligheter och deras investeringsstilar. Du får i boken träffa kända och okända börsprofiler som under en lång tid utmärkt sig på börsen – antingen genom att de har lyckats exceptionellt bra – eller också misslyckats kapitalt. Finns det några gemensamma drag mellan dessa så olika investerare? Vad skiljer deras placeringsstrategier åt? Vi har alla mycket att lära av dem som har lyckats före oss – och misslyckats. Boken är en unik sammanfattning av de tankar, värderingar och principer som vägleder världens bästa investerare. Warren Buffett brukar säga att han är »85 procent Graham och 15 procent Fisher«. Ta reda på vem som är din förebild! Jonas Bernhardsson är civilekonom och arbetar med chefsutbildningar i affärsekonomi, både i Sverige och internationellt. Han är en mycket populär och uppskattad föreläsare. Han skriver regelbundet i tidningen Aktiespararen och har gett ut ett flertal böcker om ekonomi och aktieinvesteringar.