-
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, p...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Bok och skyddsomslag: Skickgrad 8 (av 10) - Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843865
- Titel
- Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 563 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Prisma 1 9789151843865 -
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, p...
Inbunden bok. Prisma förlag. 2005. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843862
- Titel
- Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 563 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Prisma förlag 9151843862 -
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, p...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hett i gryta, wok, panna
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843862
- Titel
- Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 563 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Prisma 1 9151843862 -
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, p...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843862
- Titel
- Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 563 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Prisma 1 9151843862 -
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, p...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843862
- Titel
- Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 563 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Prisma 1 9151843862 -
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, p...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843862
- Titel
- Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 563 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Prisma 1 9151843862 -
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, p...
Inbunden bok. Prisma. 2005. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843865
- Titel
- Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 563 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Prisma 9789151843865 -
Allt i ett. Gott, lätt, hett i gryta, wok, pa...
Prisma/Norstedts. 2005. 128s. Inbunden med skyddsomslag. Allt i nyskick. Frakt 45 kr tillkommer (Postens kartong, B-post). OBS! Endast inom Sverige.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843862
- Titel
- Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 563 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
9151843862 -
Allt i ett, gott, lätt, hett i gryta, wok, pa...
Prisma 2005 - 128s. Inb. Skyddsomslag. Rikt illustrerad. Enkla och goda recept för vardag och fest. Här hamnar alla ingredienser i en kastrull, wokpan …
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn