Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...

Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 128 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151843862
Titel
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
Författare
Jonas Borssén
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2005
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
563 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.”

Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. ”Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet – tro mig!” säger Jonas, och det är just det – ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.

Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter