Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar

Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 1996. 160 sidor.

Nyskick. Spiralbunden.
Rikt illustrerad i både färg o sv/v.
vikt 419 g, 215 hög, 150 bred

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9151829053
Titel
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
Författare
Jonas Borssén
Förlag
Prisma
Utgivningsår
1996
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Övrigt
Vikt
447 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150–200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.