Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Eat the meat

Eat the meat

Inbundna böcker. Prisma. 1 uppl. 2008. 161 sidor.

Äntligen! Eat the Meat är boken som innehåller allt du behöver veta om riktigt bra kött. Jonas Borssén lär dig urskilja god kvalitet på nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött och inte minst att omvandla dina nyvunna kunskaper i suveräna recept.

Mästerkocken Jonas visar vägen till den perfekta biffen och de godaste revbenen, men bjuder också på recept på mer ovanliga bitar som kalvbräss, lammlägg och flankstek.
Eat the Meat rymmer också matlagningstekniker och vilken metod som passar för respektive köttbit.
"Du kommer att steka, bräsera, koka och grilla som ett proffs. Den saken är biff!"

Boken innehåller också:

· Styckningsschema för nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött
· 60 recept som spänner över klassiker, husmanskost och exotiska delikatesser
· Goda tillbehör och smarriga såser
· Förslag på andra köttbitar som du kan variera recepten med
· Rätt temperaturangivelser för kött
· Uppfödning, slakt och mörning av kött
· Inköpställen, gårdsbutiker och organisationer

Förlagsfakta

ISBN
9789151849898
Titel
Eat the meat
Författare
Borssén, Jonas
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2008
Omfång
161 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
255 x 232 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
970 g
Språk
Svenska