-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151841258
- Titel
- Frukost och brunch
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 190 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukosten är ett av dagens absolut viktigaste mål. Varför då alltid göra den så enhanda, utan variation? Nej, släpp loss fantasin! Icke minst när vi kliver upp lite senare på helgerna, har vi ett utmärkt tillfälle att göra dagens första mål både lite roligare och lite nyttigare i en kombinerad frukost/lunch, det vill säga brunch.
Frukost och brunch innehåller allt från traditionella och nyskapade frukostbröd till heta äggrätter som Huevos Rancheros och det klassiska brunchtillbehöret Bloody Mary. Jonas brunch består oftast av valda delar från hans frukostar plus någon äggrätt. Han börjar med att servera juice och kaffe. Bröd eller matiga muffins och scones matchar han med äggröra med sauterad rödlök och rostad chilepeppar eller potatisomelett. Fruktsallad och en smördegstartelett med jordgubbar och vaniljkräm avrundar brunchritualen. Det blir en perfekt start på dagen.
Jonas Borssén är kock, matskribent och chileentusiast med uppdrag inom restaurang- och livsmedelsbranschen, radio och TV. Han är ordförande i Svenska Chilepeppar Föreningen och har tidigare publicerat bland annat Eat the Heat (1996), Arctic Heat (1998) och Absolute Heat (1999). Han har även belönats av Gastronomiska Akademien. Boken Het trädgård som han skrev tillsammans med trädgårdsmästaren Philippe Plöninge, utsågs 2001 av Måltidsakademien i Grythyttan till bästa kokbok i kategorin trädgårdskokböcker.
Sveriges ledande matfotograf Björn Lindberg har fotograferat bokens matbilder.
Prisma 1 9151841258 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151841258
- Titel
- Frukost och brunch
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 190 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukosten är ett av dagens absolut viktigaste mål. Varför då alltid göra den så enhanda, utan variation? Nej, släpp loss fantasin! Icke minst när vi kliver upp lite senare på helgerna, har vi ett utmärkt tillfälle att göra dagens första mål både lite roligare och lite nyttigare i en kombinerad frukost/lunch, det vill säga brunch.
Frukost och brunch innehåller allt från traditionella och nyskapade frukostbröd till heta äggrätter som Huevos Rancheros och det klassiska brunchtillbehöret Bloody Mary. Jonas brunch består oftast av valda delar från hans frukostar plus någon äggrätt. Han börjar med att servera juice och kaffe. Bröd eller matiga muffins och scones matchar han med äggröra med sauterad rödlök och rostad chilepeppar eller potatisomelett. Fruktsallad och en smördegstartelett med jordgubbar och vaniljkräm avrundar brunchritualen. Det blir en perfekt start på dagen.
Jonas Borssén är kock, matskribent och chileentusiast med uppdrag inom restaurang- och livsmedelsbranschen, radio och TV. Han är ordförande i Svenska Chilepeppar Föreningen och har tidigare publicerat bland annat Eat the Heat (1996), Arctic Heat (1998) och Absolute Heat (1999). Han har även belönats av Gastronomiska Akademien. Boken Het trädgård som han skrev tillsammans med trädgårdsmästaren Philippe Plöninge, utsågs 2001 av Måltidsakademien i Grythyttan till bästa kokbok i kategorin trädgårdskokböcker.
Sveriges ledande matfotograf Björn Lindberg har fotograferat bokens matbilder.
Prisma 1 9151841258 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151841258
- Titel
- Frukost och brunch
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 190 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukosten är ett av dagens absolut viktigaste mål. Varför då alltid göra den så enhanda, utan variation? Nej, släpp loss fantasin! Icke minst när vi kliver upp lite senare på helgerna, har vi ett utmärkt tillfälle att göra dagens första mål både lite roligare och lite nyttigare i en kombinerad frukost/lunch, det vill säga brunch.
Frukost och brunch innehåller allt från traditionella och nyskapade frukostbröd till heta äggrätter som Huevos Rancheros och det klassiska brunchtillbehöret Bloody Mary. Jonas brunch består oftast av valda delar från hans frukostar plus någon äggrätt. Han börjar med att servera juice och kaffe. Bröd eller matiga muffins och scones matchar han med äggröra med sauterad rödlök och rostad chilepeppar eller potatisomelett. Fruktsallad och en smördegstartelett med jordgubbar och vaniljkräm avrundar brunchritualen. Det blir en perfekt start på dagen.
Jonas Borssén är kock, matskribent och chileentusiast med uppdrag inom restaurang- och livsmedelsbranschen, radio och TV. Han är ordförande i Svenska Chilepeppar Föreningen och har tidigare publicerat bland annat Eat the Heat (1996), Arctic Heat (1998) och Absolute Heat (1999). Han har även belönats av Gastronomiska Akademien. Boken Het trädgård som han skrev tillsammans med trädgårdsmästaren Philippe Plöninge, utsågs 2001 av Måltidsakademien i Grythyttan till bästa kokbok i kategorin trädgårdskokböcker.
Sveriges ledande matfotograf Björn Lindberg har fotograferat bokens matbilder.
9151841258 -
Frukost och Brunch
Inbunden bok. Bokförlaget Prisma. 1:a uppl. 2003. 96 s. Inbunden. Kartonnage med laminerad pärm. 19x19cm. 350 gram.
Nyskick. [Hylla:M].
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841258
- Titel
- Frukost och brunch
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 190 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukosten är ett av dagens absolut viktigaste mål. Varför då alltid göra den så enhanda, utan variation? Nej, släpp loss fantasin! Icke minst när vi kliver upp lite senare på helgerna, har vi ett utmärkt tillfälle att göra dagens första mål både lite roligare och lite nyttigare i en kombinerad frukost/lunch, det vill säga brunch.
Frukost och brunch innehåller allt från traditionella och nyskapade frukostbröd till heta äggrätter som Huevos Rancheros och det klassiska brunchtillbehöret Bloody Mary. Jonas brunch består oftast av valda delar från hans frukostar plus någon äggrätt. Han börjar med att servera juice och kaffe. Bröd eller matiga muffins och scones matchar han med äggröra med sauterad rödlök och rostad chilepeppar eller potatisomelett. Fruktsallad och en smördegstartelett med jordgubbar och vaniljkräm avrundar brunchritualen. Det blir en perfekt start på dagen.
Jonas Borssén är kock, matskribent och chileentusiast med uppdrag inom restaurang- och livsmedelsbranschen, radio och TV. Han är ordförande i Svenska Chilepeppar Föreningen och har tidigare publicerat bland annat Eat the Heat (1996), Arctic Heat (1998) och Absolute Heat (1999). Han har även belönats av Gastronomiska Akademien. Boken Het trädgård som han skrev tillsammans med trädgårdsmästaren Philippe Plöninge, utsågs 2001 av Måltidsakademien i Grythyttan till bästa kokbok i kategorin trädgårdskokböcker.
Sveriges ledande matfotograf Björn Lindberg har fotograferat bokens matbilder.
9151841258
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn