Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mitt Gotland

Mitt Gotland

Inbunden bok Karavan Förlag. 1 uppl. 2017. 215 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat flexband och i absolut nyskick, oläst och obläddrad. Överdådigt rikt, vackert och instruktivt illustrerad med härliga foton i färg. Författaren är journalist och fotograf. Han har rest ill Gotland sedan barnsben, det har blivit otaliga somrar på ön men också många besök under andra delar av året. I boken finns något för alla smaker från alla delar av ön. EN HELT NY BOK I PRESENTSKICK!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187239724
Titel
Mitt Gotland
Författare
Jonas Henningsson
Förlag
Karavan Förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
215 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
130 x 195 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
370 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En inspirerande guide till svenskarnas favoritö Gotland är en av våra allra mest omtyckta sommardestinationer. Ingenstans i Sverige skiner solen så varmt som här! Resejournalisten Jonas Henningsson älskar sitt Gotland. I den inspirerande reseguiden Mitt Gotland tipsar han om öns alla smultronställen. Vi får uppleva vacker natur, magiska stränder, spännande kulturhistoria och gemytligt stadsliv. Vi är många svenskar som har förförts av Gotland. Öns natur är enastående, allt från storslagna Sudret i syd, via den strandtäta östkusten upp till den magnifika lilla ön Fårö norr om Gotland. Samtidigt lockar Visby med sin vackra bebyggelse och sitt stora utbud av restauranger och kulturliv. Många som besöker Gotland under en vecka eller en intensiv långhelg skrapar bara på ytan när det gäller allt vad ön kan erbjuda. Resejournalisten Jonas Henningsson vill råda bot på detta, och i guiden Mitt Gotland delar han med sig av sina favoriter och guldkorn på Gotland och Fårö. Han visar vägen till de bästa matställena, de vackraste kuststräckorna och alla de upplevelser man inte får missa. Boken fungerar väl både för förstagångsbesökaren och för den som gästat Gotland många gånger om. Med sina unika tips, personliga texter och nytagna fotografier ger Jonas Henningsson inspiration till att uppleva mer på resan. Mitt Gotland ingår i den populära serien Karavan reseguider. Jonas Henningsson, journalist, författare och fotograf, har rest till Gotland sedan barnsben. Det har blivit otaliga somrar på ön men också mängder med besök under resten av året. Han arbetar främst för svenska och skandinaviska tidskrifter och tidningar. Jonas har tidigare skrivit flera böcker, däribland guideboken Mitt Lissabon (2015) och Gotland: upplevelser och utflykter (2010).