Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Eat the heat - kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar

Eat the heat - kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar

Häftad bok. Rabe´n Prisma. 1996. 160 s. Häftad. Ringhäftad. 430 gram.

Gott skick. Något smutsat omslag.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151829053
Titel
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
Författare
Jonas Borssén
Förlag
Prisma
Utgivningsår
1996
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Övrigt
Vikt
447 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150–200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.