Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Prismas stora bok om trädgårdsskötsel : Hur du planerar, anlägger och sköter din trädgård

Prismas stora bok om trädgårdsskötsel : Hur du planerar, anlägger och sköter din trädgård

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Omslaget är aningen tilltryckt i överkant. Närmast oläst bok. [rum 1]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151840898
Titel
Prismas stora bok om trädgårdsskötsel : Hur du planerar, anlägger och sköter din trädgård
Författare
Jonathan Edwards
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2003
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
225 x 295 mm
Vikt
1634 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En oumbärlig handbok för både nybörjare och erfarna trädgårdsodlare! De flesta ser trädgården som en plats för avkoppling, men för den trädgårdsintresserade erbjuder den så oerhört mycket mer. Först glädjen med att planera, sedan tillfredsställelsen i att förbereda jorden och plantera växterna, följd av den stolthet och glädje man känner över att allt det arbete man lagt ner ger utdelning i en vacker trädgård och rika skördar av köksväxter! I Prismas stora bok om trädgårdsskötsel finns allt du behöver veta om trädgårdsarbetet: från planering och underhåll till plantering och skötsel av träd, buskar, klätterväxter, lökväxter, ettåriga växter och perenner. Varje teknik förklaras tydligt med illustrerade steg för steg-beskrivningar som visar alla viktiga moment. Odling av grönsaker, örtkryddor, frukt och bär beskrivs också ingående, liksom odling i växthus, anläggning av stenpartier och dammar samt förökning av växter. En lättöverskådlig trädgårdskalender hjälper dig att hålla reda på de sysslor som behöver utföras under året. Jonathan Edwards är en mycket erfaren engelsk trädgårdsjournalist. Han har bl.a. varit redaktionschef för tidningen Gardening Which? och ägnar sig sedan 1998 på heltid åt trädgårdsböcker. Prismas stora bok om trädgårdsskötsel har faktagranskats av trädgårdsskribenten Kerstin Engstrand, som bl.a. har utgivit boken Pilflätning (Prisma 2002).