-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 327 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 2012. 327 sidor.
Mycket gott skick. "Varenda människa borde läsa den här boken" -Svenska Dagbladet. Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev papp läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Äta djur (R2L4)
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 327 sidor.
Nära nyskick. Biblioteksinplastad med stämplar, annars utan anmärkning.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 327 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Äta djur
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 327 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Finns i antikvariatet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 327 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Äta djur
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 327 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 9789113029894 -
Äta djur
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 327 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Några mindre tryckmärken på pärmen. Några små revor i omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur.
Gott skick. Norstedts 2011. Förlagsband med skyddsomslag. 327 sidor. ISBN 9789113029894.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
9789113029894 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 327 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. ett veck på omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Äta djur
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 327 sidor.
Mycket gott skick. Inb med skyddsomslag, 326 sidor. Norstedt (Stockholm, 2011). Översättning: Molle Kanmert Sjölander. Mycket gott skick. Skyddsomslaget har lite nötning i kanterna. Ett par sidor i slutet av inlagan har blivit vikta. I övrigt är boken i mycke läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113029894 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Gott skick. (F) Svagt veck på pärmens framsida
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Norstedts, 2011. Förlagsband med skyddsomslag. Mycket gott skick. 326, [1] s. ISBN 978-91-1-302989-4.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029894
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Jonathan Safran Foer
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 159 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar?
När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
9789113029894
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn