Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Framtoning : så blir du bättre på att kommunicera

Framtoning : så blir du bättre på att kommunicera

Inbunden bok

Nyskick. Informationsförlaget | Utg. 2012 | Förlagsband. | 199 s. | 9789177366232 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Framtoning så blir du bättre på att kommunicera En självguidande idébok för den halva miljon människor som är chefer och ledare i Sverige som är egna företagare och för den som vill växa in i ett ledande ansvar Bokens budskap: Var tydlig och engagera, bygg värdefulla relationer och nå ett bättre resultat. Gör som Eva Hamilton, Per Åsling, Karin Mattsson Weijber, Prins Daniel och många andra: Kliv fram själv i stället för att bli framdragen i ljuset på andras villkor. Boken är stimulerande och lättillgänglig och innehåller teori, uppmaningar och praktiska övningar. Andrea Jovell Swensson är expert inom kommunikation och eget ledarskap i näringsliv, offentlighet och politik. Andrea har mångårig erfarenhet som konsult för högre chefer och företagsledare och har utvecklat en rad ledarutvecklingsprogram.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177366232
Titel
Framtoning : så blir du bättre på att kommunicera
Författare
Andrea Jovell Swensson
Förlag
Informationsförlaget
Utgivningsår
2012
Omfång
199 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 220 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
618 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Framtoning så blir du bättre på att kommunicera En självguidande idébok för den halva miljon människor som är chefer och ledare i Sverige som är egna företagare och för den som vill växa in i ett ledande ansvar Bokens budskap: Var tydlig och engagera, bygg värdefulla relationer och nå ett bättre resultat. Gör som Eva Hamilton, Per Åsling, Karin Mattsson Weijber, Prins Daniel och många andra: Kliv fram själv i stället för att bli framdragen i ljuset på andras villkor. Boken är stimulerande och lättillgänglig och innehåller teori, uppmaningar och praktiska övningar. Andrea Jovell Swensson är expert inom kommunikation och eget ledarskap i näringsliv, offentlighet och politik. Andrea har mångårig erfarenhet som konsult för högre chefer och företagsledare och har utvecklat en rad ledarutvecklingsprogram.