Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SEGERN I EUROPA – Från D-dagen till Tredje rikets fall

SEGERN I EUROPA – Från D-dagen till Tredje rikets fall

av

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 64 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! – Boken i format 31x27 cm ligger i en kraftig pappkassett, första bilden. –– Innehåller över 200 fotografier och cirka 20 kartor i färg över slagfälten samt faksimil av viktiga dokument, brev, dagböcker, Hitlers testamente med mera. – Håll historien i dina händer! Segern i Europa innehåller mer än 30 faksimilföremål av sällsynta dokument från de sista månaderna av andra världskriget. Återupplev denna oerhört viktiga historiska period genom att undersöka kartor, dagböcker, broschyrer, propagandablad och affischer som fram till idag har varit arkiverade eller utställda på museer, bland annat på The Imperial War Museum i London. Många av dessa objekt har aldrig tidigare visats. De 11 månaderna mellan landstigningen i Normandie och segerdagen i Europa innebar några av de tuffaste striderna för västmakterna i det andra världskriget, och den här boken behandlar dessa sista strider fram till kapitulationen i maj 1945. Med dokument som känns mycket autentiska närmar vi oss det som verkligen hände, och författaren vill också visa att hur storslagna planer generalerna än gjorde upp, så var det vanliga människor av kött och blod som utkämpade striderna och som vann kriget. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

SEGERN I EUROPA – Från D-dagen till Tredje rikets fall SEGERN I EUROPA – Från D-dagen till Tredje rikets fall SEGERN I EUROPA – Från D-dagen till Tredje rikets fall SEGERN I EUROPA – Från D-dagen till Tredje rikets fall SEGERN I EUROPA – Från D-dagen till Tredje rikets fall

Förlagsfakta

ISBN
9789100107154
Titel
Segern i Europa : från D-dagen till Tredje rikets fall
Författare
Julian Thompson
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsdatum
20051014
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Håll historien i dina händer! Segern i Europa innehåller mer än 30 faksimilföremål av sällsynta dokument från de sista månaderna av andra världskriget. Återupplev denna oerhört viktiga historiska period genom att undersöka kartor, dagböcker, broschyrer, propagandablad och affischer som fram till idag har varit arkiverade eller utställda på museer, bland annat på The Imperial War Museum i London. Många av dessa objekt har aldrig tidigare visats.De 11 månaderna mellan landstigningen i Normandie och segerdagen i Europa innebar några av de tuffaste striderna för västmakterna i det andra världskriget, och den här boken behandlar dessa sista strider fram till kapitulationen i maj 1945. Med dokument som känns mycket autentiska närmar vi oss det som verkligen hände, och författaren vill också visa att hur storslagna planer generalerna än gjorde upp, så var det vanliga människor av kött och blod som utkämpade striderna och som vann kriget.Innehåller över 200 fotografier och cirka 20 kartor i färg över slagfälten samt faksimil av viktiga dokument, brev, dagböcker, Hitlers testamente med mera.