Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår

Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår

Inbunden bok. Natur & Kultur Läromedel. 1 uppl. 2021. 146 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// "Jag har sett det vackra även i det svåra och vilsna. Hur livet är svårt och lätt på samma gång. Både underbart och rena avgrunden. Inte undra på att man vill skriva om det."

Den här boken handlar om en omvälvande vår. Våren 2021. Pandemin höll oss ännu i ett järngrepp, fick oss att fundera över de existentiella villkoren och ompröva våra livsstilar. I sin mest personliga bok hittills delar Anna Kåver med sig av sin dagbok från denna märkliga period. Med skärpan inställd på det nära betraktar hon allvarsamt, men också med underfundig humor livet med dess faser, motgångar och övergångar - årstider, ålderstider, yrkestider, tillsammanstider och självklart de orostider som nu sveper in över världen. De stora livsfrågorna samsas här med erfarenheten från ett långt yrkesliv ägnat åt kunskapen om vad det innebär att vara människa.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127461185
Titel
Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår
Författare
Kåver, Anna
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsår
2021
Omfång
147 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
128 x 203 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
294 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Jag har sett det vackra även i det svåra och vilsna. Hur livet är svårt och lätt på samma gång. Både underbart och rena avgrunden. Inte undra på att man vill skriva om det.”
Den här boken handlar om en omvälvande vår. Våren 2021. Pandemin höll oss ännu i ett järngrepp, fick oss att fundera över de existentiella villkoren och ompröva våra livsstilar. I sin mest personliga bok hittills delar Anna Kåver med sig av sin dagbok från denna märkliga period. Med skärpan inställd på det nära betraktar hon allvarsamt, men också med underfundig humor livet med dess faser, motgångar och övergångar – årstider, ålderstider, yrkestider, tillsammanstider och självklart de orostider som nu sveper in över världen. De stora livsfrågorna samsas här med erfarenheten från ett långt yrkesliv ägnat åt kunskapen om vad det innebär att vara människa.
Sagt om boken:
"Närbilder är en behaglig läsupplevelse som rör sig i en egen genre. Som en blandning av en självhjälpsbok under pandemin och en personlig men inte för privat dagbok. Liksom ett kapitel som handlar just om mening, kommer boken skänka mening till läsare både under och efter pandemin. [...] Författaren har en stor läsekrets sedan tidigare som kommer jubla även av denna bok."
Helena Kubicek Boye, BTJ-häftet nr 2, 2022