Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Anteckningar efter en frontalkrock med Gud

Anteckningar efter en frontalkrock med Gud

Inbunden bok

Mycket gott skick. Cordia, 2006. Förlagets /tryckta/dekorerade pappband, utan skyddsomslag. Rygghuvudet och ryggens översta ca 2 cm helt lätt och ytligt skavda, i övrigt mycket gott skick. 170, [7] s. ISBN 91-526-3095-1.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9152630951
Titel
Anteckningar efter en frontalkrock med Gud
Författare
Maria Küchen
Förlag
Cordia
Utgivningsår
2006
Omfång
175 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
304 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Anteckningar efter en frontalkrock med Gud indikerar vad det handlar om. Under denna titel samsas nu anteckningar från en process som jag först kallade frälsning men som inte innebär frälsning utan bara insikt om att Gud finns en insikt så överrumplande, omvälvande och våldsam att dess kraft har skrämt och förvirrat mig själv och andra. En vårdag kom det ett brev på posten. Till Küchens stora förvåning innehöll det en inbjudan att delta i arbetet med att ta fram psalmer för 2000-talet. Efter viss övertalning beslöt hon sig för att tacka ja, och på ett kloster i Italien skedde så ett oväntat möte. Küchen berättar om sin frontalkrock med Gud och om livet som följde, under rubriker som Dödssynder, Trotsets halleluja och Andens frukter.