Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Processen

Processen

Ljudbok. Svenska Ljud Classica. 2014.

Nyskick. Förlagsny CD-bok.

CD-Bok

Svenska ljud

Processen, postumt utgiven 1925 av Frans Kafkas nära vän Max Brod, satte med precision fingret mot den moderna surrealistiska erfarenheten och blev ett levande manifest för nutidsmänniskans alienation i en komplex verklighet. Josef K. vaknar upp en morgon och finner sig häktad utan att kunna ta reda på varför eller vilket brott han anklagas för. Romanen brukar läsas som en symbolisk beskrivning av individens rättslöshet inför staten. Vilket leder till den sorts utsatthet som i sitt första stadium får offret att identifiera sig med sin plågoande. Låter det tråkigt? Det är det inte. Så söker man ett svar på påståendet på den kända T-shirten - ”Kafka hade det inte heller så roligt”, är det nog – jo, det hade han, i alla fall när han skrev…

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186023201
Titel
Processen
Författare
Kafka, Franz
Förlag
Svenska Ljud Classica
Utgivningsår
2014
Bandtyp
MP3-fil
Språk
Svenska
Baksidestext
Processen, postumt utgiven 1925 av Frans Kafkas nära vän Max Brod, satte med precision fingret mot den moderna surrealistiska erfarenheten och blev ett levande manifest för nutidsmänniskans alienation i en komplex verklighet.

Josef K. vaknar upp en morgon och finner sig häktad utan att kunna ta reda på varför eller vilket brott han anklagas för.

Romanen brukar läsas som en symbolisk beskrivning av individens rättslöshet inför staten. Vilket leder till den sorts utsatthet som i sitt första stadium får offret att identifiera sig med sin plågoande. Låter det tråkigt?
Det är det inte. Så söker man ett svar på påståendet på den kända T-shirten - ”Kafka hade det inte heller så roligt”, är det nog – jo, det hade han, i alla fall när han skrev…