Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ännu ett liv

Ännu ett liv

Inbunden bok. Albert Bonniers förlag. 2017. 137 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

Theodor Kallifatides känner krafterna sina och bestämmer sig för att det är dags att sluta skriva. Han gör sig av med arbetsrummet dit han gått varje morgon i decennier - och blir alldeles vilsen. Kan han verkligen sluta skriva? Osäkert. Men kan han skriva? Det blir också allt svårare. Tills förlösningen kommer från alldeles oväntat håll.

Den dagen när jag kom hem satte jag mig framför datorn och skrev en mening som surrade i huvudet på mig som en hästfluga. Jag har faktiskt glömt vad det var, men det kändes nödvändigt att göra något med den. Det var en stor lättnad, som om min stumhets troll hade förbarmat sig över mig.

Ännu ett liv är det som växer fram när han hittat tillbaka till skrivandet igen. Det är en njutbar, lätt och filosofisk skrift om minnet och språket, kärleken och tidens gång. Ja, om själva livet.

AV THEODOR KALLIFATIDES

EN GREKISK TRILOGI: 1. Bönder och herrar / 2. Plogen och svärdet / 3. Den grymma freden.

SERIEN OM KRISTINA VENDEL: 1. Ett enkelt brott / 2. Den sjätte passageraren / 3. I hennes blick.

FRISTÅENDE: Minnet i exil / Utlänningar / Tiden är inte oskyldig / Den sena hemkomsten : skisser från Grekland / Mitt Aten / Kärleken / En fallen ängel / Brännvin och rosor / Berättelser från Kvarnen / I främmande land / Lustarnas herre / April (med Lennart Eng) / En lång dag i Athen / Kvarteret Alabaster / Sidospår / Cypern : en resa till den heliga ön / Vem var Gabriella Orlova? / Ett liv bland människor / Den dubbla längtan / Det sista ljuset / Afrodites tårar : om gamla gudar och eviga människor / Den sista rosen / De sju timmarna i paradiset / För en kvinnas röst : en kärleksdikt / Ett nytt land utanför mitt fönster / En kvinna att älska / Herakles / Mödrar och söner / Vänner och älskare / Det gångna är inte en dröm / Brev till min dotter / Med sina läppars svalka / Ännu ett liv / Slaget om Troja / Kärlek och främlingskap.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100170387
Titel
Ännu ett liv
Författare
Kallifatides, Theodor
Förlag
Albert Bonniers förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
137 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
133 x 203 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
244 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Theodor Kallifatides känner krafterna sina och bestämmer sig för att det är dags att sluta skriva. Han gör sig av med arbetsrummet dit han gått varje morgon i decennier – och blir alldeles vilsen. Kan han verkligen sluta skriva? Osäkert. Men kan han skriva? Det blir också allt svårare. Tills förlösningen kommer från alldeles oväntat håll.Den dagen när jag kom hem satte jag mig framför datorn och skrev en mening som surrade i huvudet på mig som en hästfluga. Jag har faktiskt glömt vad det var, men det kändes nödvändigt att göra något med den. Det var en stor lättnad, som om min stumhets troll hade förbarmat sig över mig.Ännu ett liv är det som växer fram när han hittat tillbaka till skrivandet igen. Det är en njutbar, lätt och filosofisk skrift om minnet och språket, kärleken och tidens gång. Ja, om själva livet.