Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Skam

Skam

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 335 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hanteringsspår och lite färgskav runt kanterna på skyddsomslaget.
Hylla A81

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9127109410
Titel
Skam
Författare
Karin Alvtegen
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2005
Omfång
335 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 226 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
508 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Monika och Maj-Britt är vid första anblicken så olika som två människor kan vara. Monika är både utåtriktad och framgångsrik i sitt arbete som överläkare, medan Maj-Britt är en kraftigt överviktig ensling som snabbt bryter ner varje person som hemtjänsten vågar skicka. De har dock en sak gemensam – ett smärtsamt förflutet som gör att de inte vågar låta någon komma dem nära. Både Monika och Maj-Britt drabbas till slut av händelser som återuppväcker de onda minnena och deras liv kommer att förändras för alltid. Men det är först när de två främlingarna möts som allt ställs på sin spets: Kommer de att kunna försonas med sitt förflutna, med skammen? Eller måste något offras på vägen?
Karin Alvtegens fjärde bok Skam är en spännande och omskakande skildring om rädslans makt, om sträng religiös uppfostran och förbjuden sexualitet. Och om den största skammen av dem alla: Att aldrig ha känt sig älskad.

Karin Alvtegen
debuterade med Skuld 1998 och har sedan dess gett ut ytterligare två uppmärksammade böcker. Saknad (2000) belönades med Skandinaviska Kriminalsällskapets utmärkelse Glasnyckeln för bästa skandinaviska kriminalroman och nominerades till Polonipriset. Svek (2003) nominerades till Glasnyckeln och Svenska Deckarakademins pris för Årets bästa svenska kriminalroman. Svek är också en försäljningssuccé och har hittills sålt i över 200 000 exemplar och legat på topplistorna i flera länder. Karin Alvtegens böcker är översatta till 21 språk och filmrättigheterna har sålts till det brittiska produktionsbolaget SMG som nyligen gjort tv-serie av Saknad och som också ska filma Svek.