Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar - NY

Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar - NY

2002, Inbunden NY bok. -----------"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin

"Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!" Matmagasinet

Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.

Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!

I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174690453
Titel
Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar
Författare
Bille, Karin
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2012
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
215 x 258 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
748 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin

"Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!" Matmagasinet

Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.

Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma­kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!

I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks­son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks­författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks­chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).

Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept.

Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt.

Stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.