Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 45 SEK
Introduktion till mikrobiologi : med inriktning mot naturvetare och farmaceuter

Introduktion till mikrobiologi : med inriktning mot naturvetare och farmaceuter

av

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2012. 304 sidor.

Mycket gott skick. Boken har varit inplastad och är därför inte nämnvärt sliten. Inga anteckningar i boken, lite ljust rödfärgad på två sidor från ett papper. Nedre kanten på framsidan är lite uppböjd.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 45 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789144075716
Titel
Introduktion till mikrobiologi : med inriktning mot naturvetare och farmaceuter
Författare
Karin Carlson - Claës Linder
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
20120525
Omfång
304 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
446 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bokens syfte är att ge en kort, men ändå heltäckande, modern introduktion till ämnet mikrobiologi. Den vill förmedla mikroorganismers egenart och stora ekologiska betydelse liksom den mer välkända medicinska betydelsen. Tonvikten ligger på bakterier, men också arkéer, eukaryota mikroorganismer och virus tas upp, liksom strategier för att behandla sjukdomar de orsakar. I den andra upplagan har nya avsnitt om genreglering hos bakterier och om arkévirus tillkommit, behandlingen av medicinskt viktiga bakterier utvidgats och innehållet för övrigt uppdaterats och kompletterats samt instuderingsfrågor lagts in. Boken är i första hand avsedd för biologi- och farmacistudenter men kan också användas av studenter med andra utbildningsmål, t.ex. ingenjörer, lärare, läkare, sjuksköterskor och andra yrkeskategorier inom den medicinska sektorn. Boken kan också användas av lärare som arbetar med dessa program samt redan yrkesverksamma för en uppdatering av kunskaperna. Under fliken Extramaterial finns bokens bilder i färg. Här kommer successivt ytterligare uppdateringar av innehållet och förslag till fördjupningsläsning att läggas ut ungefär en gång om året.