Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie
Inbundna böcker. Max Ström. 2013. 143 sidor.
»Vårt glutenfria bröd giv oss idag... och inled oss gärna i frestelse!«DN.»Fantastiska recept«ELLE Mat & Vin Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt – bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta.Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta – eller som har familj eller vänner som inte tål gluten – utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete.Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789171262585
- Titel
- Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie
- Författare
- Moberg, Karin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 768 g
- Språk
- Svenska