Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lär dig slappna av : Vägen till större livskvalitet i en hektisk vardag

Lär dig slappna av : Vägen till större livskvalitet i en hektisk vardag

Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 208 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Ny, oläst och oöppnad bok. Format: ca 16x20 cm. Ur baksidestexten: "Ta itu med stressen- lär dig slappna av. Femton minuters avslappning om dagen får dig att må bättre, bli mindre spänd, friskare och mer närvarande i nuet. ... Med hjälp av enkla andnings- och avslappningsövningar som du lätt kan göra i olika vardagssituationer- hemma eller på arbetet, på tunnelbanan, i mataffären eller på promenad med hunden- lär du dig här att slå av på takten.

Lär dig slappna av ger även tips på hur man sedan går vidare och utökar sin träning. Här finns också aspekter på kostens, motionens och tankens inverkan på stress och hur man kan må bättre med hjälp av stegvisa förändringar. Lär dig slappna av är en vägledning för alla dem som känner att de lever i en alltför hektisk vardag." Titta gärna på mina andra böcker om stress och utmattning om du vill dra nytta av den förmånliga enhetsfrakten.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9175884348
Titel
Lär dig slappna av : Vägen till större livskvalitet i en hektisk vardag
Författare
Weidner, Karina
Förlag
Bokförlaget DN
Utgivningsår
2002
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
167 x 198 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
432 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Spänd är den du tror att du borde vara. Avspänd är den du är.  Kinesiskt ordspråkDagens högt uppdrivna tempo och krav på ständigt större prestationer på allt kortare tid har fått många att förlora sig i negativa stressmönster. Men vad har du för nytta av din ekonomiska frihet, dina arbetsinsatser och dina framgångar om du som så många i dag drabbas av en stressrelaterad sjukdom?     Ett litet mått av spänning och press höjer vår prestationsförmåga och gör det roligare att arbeta. Men när vi arbetat under för hög press under lång tid, upplever vi till sist samma fysiska tillstånd som vi gör vid livsfara. I Lär dig slappna av  lär du dig att hantera din arbetsdag utan att stressa. Här får du tillfälle att genom enkla beskrivningar först lokalisera vad just du behöver för att få lugn och ro i din vardag och sedan skapa dig några enkla redskap att bemöta och förebygga stressen. Med enkla övningar i avslappning, andning, meditation och positiva tankar kommer du att kunna bryta negativa mönster i din vardag. Du kommer att finna att lugn och harmoni blir en naturlig del av din vardag samtidigt som du ökar din förmåga att prestera och hantera konflikter.