![Indien : [ur Allt om mat]](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/5902/12664395/64fdba17e6cf3.jpg)
Indien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Kummin, ingefära, koriander, muskot, kardemumma, kanel och chilipeppar - i det indiska köket kan man konsten att kombinera flera kryddor i mustiga blandningar. Grönsaker som linser, bönor, aubergine, blomkål, morot och spenat spelar huvudrollen i många rätter och serveras gärna med pilauris och raita, den svalkande yoghurtsåsen. Lamm och kyckling är också vanliga på menyn och ackompanjeras ofta av mycket frukt och grönt. I Indien finns recept på röror och smårätter, gröna rätter, soppor samt kyckling och kött.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789189346994
- Titel
- Indien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska