-
Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är...
Inbunden bok. Pagina. 1 uppl. 2018. 191 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163616860
- Titel
- Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är framtidens bröd
- Författare
- Landin-Löfving, Erica
- Förlag
- Pagina
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet verkar vi ha tappat greppet om hur man bakar det på ett hälsosamt sätt. Idag köper vi färdigskivade limpor som gör oss både överviktiga och undernärda på samma gång.
Så hur hamnade vi här? Brödrevolutionen förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd och hur vi kan dra nytta av äldre bakmetoder för att må bättre. Vi får lära oss vilka spannmål vi ska använda, hur mjölet ska malas och hur degen ska jäsas. Dessutom delar några av Sveriges främsta kvarnar och hantverksbagerier med sig av sina favoritrecept.
Erica Landin-Löfving är matjournalist och hållbarhetskonsult med magisterexamen inom medicinsk biologi. Hon har utbildat sig på Måltidsakademin i Grythyttan och är en entusiastisk hemmabagare med en förkärlek för vetesorten enkorn.
Pagina 1 9789163616860 -
Skitmat : vad det är, varför det gör dig fet...
Häftad bok. Träningslära - Gudiol. 2014. 278 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176092866
- Titel
- Skitmat : vad det är, varför det gör dig fet och varför du fortsätter äta det
- Författare
- Gudiol, Jacob
- Förlag
- Träningslära - Gudiol
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 278 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 162 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 542 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det egentligen med viss mat som gör att du aldrig riktigt verkar bli mätt? Många av oss vet att vi inte borde äta för mycket av vissa livsmedel men ändå fortsätter vi att äta av dem i mängder. Hur kommer det sig? Varför fortsätter du äta trots att du egentligen vet att du har ätit tillräckligt? Och varför går de allra flesta människorna idag sakta upp i vikt efter att de lämnat tonåren? Svaret på de här frågorna och mycket mer får du i den här boken.
Skitmat – Vad det är, varför den gör dig fet och varför du fortsätter äta av den är en presentation av den senaste vetenskapen kring övervikt. Hur dina sinnen påverkas av maten du äter och miljön du lever i och hur dessa två faktorer tillsammans sakta men säkert driver de allra flesta av oss att äta för mycket och gå upp i vikt. Författaren till boken, Jacob Gudiol, är en framstående profil inom världen för kost och hälsa i Sverige och även skaparen bakom en av Sveriges största bloggar kring hälsa, kost och träning, Träningslära.se
Träningslära - Gudiol 9789176092866 -
Förnuftets gåta : En teori om mänskligt tänka...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 2019.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589187
- Titel
- Förnuft och fördom : varför vi tänker som vi gör
- Författare
- Sperber, Dan
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 468 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 161 x 233 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 785 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förnuftet sägs vara en unik egenskap för oss människor, grunden för vår kunskap och visdom. Men om förnuftet är så viktigt, varför har det inte utvecklats hos andra djur? Om förnuftet är att lita på, varför har det gett upphov till så mycket nonsens?
Fri Tanke Förlag 9789188589187
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn