Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Bemötandespelet 3 Internt bemötande mellan chef och anställd och mellan chefer.

Bemötandespelet 3 Internt bemötande mellan chef och anställd och mellan chefer.

av

Övrigt tryckt och skrivet. SKL Kommentus förlag,i samarbete med Komlitt förlag. 1 uppl. 2014. 200 frågekort i olika kategori sidor.

Nära nyskick. Slutsåld på förlaget. Nypris 2.369:- på Bokus. Uppl. 1: 2009 SKL Kommentus förlag. Spel om internt bemötande på arbetsplatsen. Frågekategorier: 1. Chefens och ledningsgruppens bemötande 2. Ledningsgruppens funktion 3. Chefsrollen 4. Bemötande chef och medarbetare 5. Stress i chefsrollen Spelet ingår i en serie av tre Bemötandespel vilka kan användas separat. Boken Professionellt bemötande uppl 2017 medföljer utan kostnad. Bemötandespelen har sålt i flera upplagor.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789172511286
Titel
Bemötandespelet 3 Internt bemötande mellan chef och anställd och mellan chefer.
Författare
Katarina Weiner Thordarson
Förlag
Bokförlaget Komlitt
Utgivningsdatum
20140314
Bandtyp
Spel
Språk
Svenska
Baksidestext
Internt bemötande mellan chef och anställd och mellan chefer. Spelkategorier: - Chefens/ledningsgruppens bemötande - Ledningsgruppens funktion - Chefsrollen - Bemötande mellan chef och medarbetare - Stress i chefsrollen. Köp också boken Professionellt bemötande. En "grundkurs i bemötande" för såväl chefer som anställda. En av utgångspunkterna i boken är att det externa bemötandet påverkas starkt av det interna, och att detta är något man kan och bör ta tag i. Men hur? Bemötandespelen är de praktiska verktygen som kompletterar boken. Speldeltagarna är aktiva och har roligt samtidigt som de samtalar om arbetsplatsens viktiga frågor. "Vinner" gör den som enligt deltagarna bidragit till det bästa samtalet.