Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sagan om Despereaux

Sagan om Despereaux

Inbunden bok Kabusa Böcker. 1 uppl. 2008. 267 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Berättelsen om Despereaux Tilling, en modig liten mus med stora öron, som förälskar sig i människoprinsessan Pea. För detta blir han förvisad av musrådet ner i den mörka fängelsehålan under slottet. Här kunde det hela ha slutat för Despereauxs del, men som tur är visar det sig bara vara början på ett äventyr fyllt av förtvivlan, kärlek och soppa. Sagan om Despereaux är en vacker berättelse i klassisk sagostil. (L)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173550628
Titel
Sagan om Despereaux
Författare
Kate DiCamillo
Förlag
Kabusa Böcker
Utgivningsår
2008
Omfång
267 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
161 x 214 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
565 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Stjärnskottet Kate DiCamillo är tillbaka med en klassisk saga Det här är berättelsen om Despereaux Tilling, en modig liten mus med stora öron, som förälskar sig i människoprinsessan Pea. För detta blir han förvisad av musrådet ner i den mörka fängelsehålan under slottet. Här kunde det hela ha slutat för Despereauxs del, men som tur är visar det sig bara vara början på ett äventyr fyllt av förtvivlan, kärlek och soppa. Sagan om Despereaux är en vacker berättelse i klassisk sagostil som garanterat blir en favorit i bokhyllan. I ­februari 2009 kommer den som animerad storfilm med Matthew Broderick och Sigourney Weaver i huvudrollerna. Kate DiCamillo är en av USA:s mest populära barnboksförfattare. Hennes böcker har sammanlagt legat tre år på New York Times bestsellerlista och fått mottaga många priser. Timothy Basil Ering är författare och illustratör. Hans illustrationer har synts i såväl böcker och tidskrifter som i gallerier och teaterkulisser.