Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hudhunger

Hudhunger

Inbunden bok

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Pirat Förlaget 2016 (svensk originaluppl.), 207s. B/H=14,5x19,5. Vikt = 362g. Förlagsband med skyddsomslag (inbunden). Nyskick. ISBN: 9789164204585

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789164204585
Titel
Hudhunger
Författare
Katerina Janouch
Förlag
Piratförlaget
Utgivningsår
2016
Omfång
207 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 193 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
362 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Rosanna Wilde har fyllt fyrtio, hon lever i ett avsvalnat äktenskap och är en författare som inte skrivit en rad på flera år. Plötsligt en dag står en man i hennes kök. Han heter Samuel och ska under en tid bo i gästhuset. Rosanna kastas in i en oväntad känslostorm som får allt det invanda att vändas uppochned. I tre korta romaner om kvinnlig sexualitet öppnar Katerina Janouch dörren till lusten, begäret och passionen. Trilogin handlar om en mogen kvinnas erotiska uppvaknande. Om åtrå och hemligheter, men också om makt, svartsjuka och utanförskap. Men framför allt om längtan livets blodröda bultande puls. Katerina Janouch är författare. Hon är också Sveriges främsta sex- och samlevnadsexpert och medverkar regelbundet i såväl TV som tidningar.