STORA BOKEN OM PLOCKMAT
Inbunden bok. Könemann. 1 uppl. 2000. 304 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inga namn eller noteringar. Varsamt hanterad. Ur förlagets beskrivning av innehållet: " Kapitlen är indelade efter region och kultur – från Spaniens tapas och östra Medelhavets meze till Orientens dim sum, indiska bakverk och kryddstarkmat från tex-mex-köket. Här finns färgrika uppslag om bruchetta, satayrätter och spett, fisk- och skaldjursrätter, sushi, sandwichar, dipsåser, marinerade oliver och mycket annat. Med hjälp av bokens detaljerade, fotoillustrerade steg-för-steg-anvisningar kan du snabbt och lätt följa också de lite svårare recepten. När det gäller de ovanligare ingredienserna finns tips och faktarutor som ger all behövlig information. "
Originalets titel: The essential fingerfood cookbook. Översättning: Lottie Eriksson.
Förlagsfakta
- ISBN
- 3829046995
- Titel
- Stora boken om plockmat
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 304 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 285 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1506 g
- Språk
- Svenska