Kantarellkokboken
Inbundna böcker. B Wahlströms. 1 uppl. 2002. 127 sidor.
Tillgången på kantareller bara ökar. Våra skogar är fullkomligt översållade med dessa fantastiska svampar. Men vad kan man då göra med dem mer än soppa, soppa och soppa? Tryter fantasin är detta boken för dig.
Trion Nicke Ericson (formgivare/texter), Pepe Nilsson (foton) och Malin Bergendal (styling) har gjort den här boken tillsammans med kocken Katja Palmdahl. Hennes 35 recept på skogens guld får det garanterat att vattnas i munnen.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789132328022
- Titel
- Kantarellkokboken
- Författare
- Katja Palmdahl
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 216 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska