Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Nya tankar - ett nytt liv

Nya tankar - ett nytt liv

av

Övrigt tryckt och skrivet. Hansson & Pollak. 1 uppl. 2019. 34 sidor.

Nyskick. Signerad av Kay Pollak Detta är en bok med 31 tankar som kan inspirera till ett nytt sätt att se på livet, dig själv och människorna omkring dig. Boken kan förändra klimatet på en arbetsplats, skapa mening i en familj och ge livslust.Boken är utformad så att den kan vikas upp och t.ex. ställas på ett bord. Du kan bläddra fram en ny tanke för varje dag i månaden – och sedan börja om från början. Eller ha en av de 31 tankarna stående framme en hel vecka. Du kan också helt fritt välja en tanke som känns viktig just den dagen, och ha den tanken i fokus. Pröva att använda de 31 tankarna i boken på det sätt som är bäst för dig.Vad är en bra tanke?En bra tanke är en tanke som kan hjälpa mig när jag känner mig störd, vilsen, irriterad, arg …. En enda tanke kan ofta ge mig en helt ny inställning till det som sker i mitt liv.En bra tanke kan hjälpa mig att utvecklas och älska livet mer.En bra och ny tanke behöver man ofta upprepa för sig själv. Påminna sig om. Till exempel behöver jag påminna mig om att just den här dagen, just idag, är den första dagen på det liv jag har kvar. Det är för mig en bra tanke. Den ger mig en märklig mening åt varje steg jag tar den här dagen.När en och samma tanke omfattas av flera i en grupp eller i en familj kan en förändring ske i hela gruppen. Pröva t.ex. att ta med boken till jobbet.Allt startar med en tanke. All förändring börjar med mina tankar.Kay Pollak är författare, föreläsare och filmregissör. Han har skrivit de två storsäljande böckerna Att växa genom möten och Att välja Glädje. Han står bakom den Oscarsnominerade succéfilmen Så som i Himmelen. Hans föreläsning ”Ändra dina tankar – ändra ditt liv” har i Sverige setts av över en halv miljon människor.

FRI FRAKT inrikes Fraktfritt Betala med Swish

10 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789151901916
Titel
Nya tankar - ett nytt liv
Förlag
Hansson & Pollak
Utgivningsdatum
20190315
Omfång
34 sidor
Bandtyp
Spiral
Mått
150 x 210 mm
Vikt
275 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta är en bok med 31 tankar som kan inspirera till ett nytt sätt att se på livet, dig själv och människorna omkring dig. Boken kan förändra klimatet på en arbetsplats, skapa mening i en familj och ge livslust. Boken är utformad så att den kan vikas upp och t.ex. ställas på ett bord. Du kan bläddra fram en ny tanke för varje dag i månaden – och sedan börja om från början. Eller ha en av de 31 tankarna stående framme en hel vecka. Du kan också helt fritt välja en tanke som känns viktig just den dagen, och ha den tanken i fokus. Pröva att använda de 31 tankarna i boken på det sätt som är bäst för dig. Vad är en bra tanke? En bra tanke är en tanke som kan hjälpa mig när jag känner mig störd, vilsen, irriterad, arg …. En enda tanke kan ofta ge mig en helt ny inställning till det som sker i mitt liv. En bra tanke kan hjälpa mig att utvecklas och älska livet mer. En bra och ny tanke behöver man ofta upprepa för sig själv. Påminna sig om. Till exempel behöver jag påminna mig om att just den här dagen, just idag, är den första dagen på det liv jag har kvar. Det är för mig en bra tanke. Den ger mig en märklig mening åt varje steg jag tar den här dagen. När en och samma tanke omfattas av flera i en grupp eller i en familj kan en förändring ske i hela gruppen. Pröva t.ex. att ta med boken till jobbet. Allt startar med en tanke. All förändring börjar med mina tankar. Kay Pollak är författare, föreläsare och filmregissör. Han har skrivit de två storsäljande böckerna Att växa genom möten och Att välja Glädje. Han står bakom den Oscarsnominerade succéfilmen Så som i Himmelen. Hans föreläsning ”Ändra dina tankar – ändra ditt liv” har i Sverige setts av över en halv miljon människor.