Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LatmansTrädgården ( Nu ännu latare! )

LatmansTrädgården ( Nu ännu latare! )

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2007. 176 sidor.

Nära nyskick. 26x23 cm, 1096 g. Rikt färgfotoillustrerad. ISBN 9789137130590.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789137130590
Titel
Latmansträdgården
Författare
Kerstin Engstrand
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2007
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Latmansträdgården, vars första upplaga kom 2003 och som hittills tryckts i drygt 21 000 exemplar och även översatts till norska, blev snabbt ett begrepp inom trädgårdsvärlden och en trendsättare − här var boken för alla som ville ha en härlig, blomstrande trädgård men också ville hinna njuta av den. Hur klarar man det när jobbet, barnen, vardagen tar så mycket tid?
 Efterfrågan har varit stor och nu kommer boken ut i större format och med utökad text. Nya avsnitt handlar bland annat om ”instant gardening”-knep för att fylla ut tomrum, hur man får en vanskött gräsmatta att bli som ny, beskärning av buskar, hur man får bukt med skadedjur som harar, rådjur och mördarsniglar, skötsel av uteplatsen och mycket mer.
 Kerstin Engstrand, själv trädgårdsjournalist och tvåbarnsmamma, delar med sig av sina kunskaper om växter och odling med tanke just på att arbetet inte ska bli för betungande. Hon beskriver mer än 170 vackra, lättskötta och tåliga växter och hur man enklast får dem att trivas − allt från ölandstok, klematis och pioner till tulpaner, bönor och äppelträd.
 Kerstin Engstrand ger svar på den vanliga trädgårdsägarens alla frågor − med fokus på att trädgården ska vara ett uterum för vila och njutning!
 Illustrerad med mer än 250 utsökta fotografier, samtliga tagna av författaren.Kerstin Engstrand är välkänd trädgårdsskribent och fotograf, även internationellt, och är mycket uppskattad för sitt sätt att i ord och bild kombinera det jordnära och det sinnliga och att visa på nya möjligheter för att få ut det mesta av sin trädgård. År 2003 kom Latmansträdgården, som togs emot med stor förtjusning av såväl läsare som recensenter. Sedan dess har hon givit ut tre böcker till på Forum som blivit mycket uppskattade − Ljussätt din trädgård, Prima trädgårdsliv och Färgsätt din trädgård. Hon har även utkommit med tre böcker på annat förlag.