Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lysande barn

Lysande barn

Inbunden bok Sellin & Partner förlag. 2002.

Mycket gott skick. Gulnad inlaga. Den 17 juli 1996 klockan 20.31 amerikansk tid exploderar TWA:s flygplan, flight 800 från New York till Paris, och störtar ner i Atlanten. 230 människor fanns ombord, samtliga omkom. En av dem var tjugotreåriga Titti Skjöld från Strängnäs.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9170552657
Titel
Lysande barn
Författare
Kerstin Skjöld
Förlag
Sellin & Partner
Utgivningsår
2001
Bandtyp
Inbunden
Vikt
556 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lysande barn är en rak och osentimental berättelse om en dotters plötsliga och oerhört dramatiska död då ett flygplan exploderar och störtar i Atlanten. 230 människor miste livet, 23-åriga Titti Skjöld från Strängnäs var en av dem. Med stark närvaro och ett säkert stilistiskt grepp skildrar Tittis mamma Kerstin Skjöld de första ohyggliga och skoningslösa sekunderna när hon nås av dödsbudet. Hon berättar om chocken och tomheten och alla livsfrågor som väcks då ett älskat barn dör. Men hon ger också en varm och levande bild av sin dotter och berättar om den väg som lett fram till insikt och försoning med det inträffade.