Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Miranda och kärleken

Miranda och kärleken

av

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2003. 192 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. (L) - Den nyblivne studenten Harry säger att han älskar henne, det gör också Sigvard, som ska bli läkare. Men Miranda själv vet inte alls vad hon egentligen tycker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9129659124
Titel
Miranda och kärleken
Författare
Kerstin Sundh
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsdatum
20030623
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
140 x 210 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
286 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En riktig följetong för bokslukartjejer med romantik, dramatik och realistisk förr-i-tiden skildring. Kerstin Sundhs böcker om Miranda är omtyckta och efterfrågade av många. Nu kommer den sjunde delen ut i lågpris. Den här sommaren har Miranda mycket att fundera över. Hur ska framtiden bli? Är hon tillräckligt bra för att kunna hålla på med sitt måleri i framtiden? Kan hon komma in på konstnärsskolan i Stockholm som farfar pratar om? Hon söker hela tiden motiv att måla och det leder henne till möten med olika människor - författaren som hyr Lovisas hus, den gamla gumman i skogen, och Viktor med de vackra händerna... Miranda funderar också över kärleken. Den som verkar ställa till så mycket trassel för människorna i hennes omgivning. Hennes bror Otto och hans flicka Edla har fått en bebis, och nu ska de gifta sig, men de verkar inte alls så lyckliga. Och mamma Viran träffar en ny karl och överger den snälle Albert. Miranda själv uppvaktas både av den nyblivne studenten Harry och av Sigvard som ska bli läkare. Båda säger att de är kära i henne och Miranda är smickrad. Men vad känner hon själv egentligen? Måste man göra ett så svårt val när man bara är sexton år? De första böckerna om Miranda kom på 1980-talet. De har sålts i flera upplagor och är ständigt eftersökta i bokhandeln och på biblioteken. Det är lättlästa och välskrivna berättelser med både dramatik och romantik, men också med realistisk skildring av livet och levnadsvillkoren för olika samhällsklasser i Sverige i början av 1900-talet. Kerstin Sundh (1912-2000) debuterade som författare sent i livet men hör till de allra mest lästa och uppskattade barnboksförfattarna. Hennes stil är föredömligt enkel och lättillgänglig och hennes böcker är alltid spännande och engagerande. Böckerna om Miranda: Miranda och pärlhalsbandet (först utk 1987) Miranda och den blå skålen (först utk 1988) Miranda och den underbara tavlan (först utk 1988) Miranda och breven (först utk 1988) Miranda och havet (först utk 1990)