Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ADAM OCH KODERNA: MED CD
ADAM OCH KODERNA: MED CD ADAM OCH KODERNA: MED CD

ADAM OCH KODERNA: MED CD

Inbunden bok Bokförlaget Hegas. 2011. 123 + 2 sidor.

Nyskick. Verkar oläst. Inga namn eller andra markeringar. CD ingår. ”Adam är tretton år och hatar det mesta, framförallt sin gamla dator och sina gamla dataspel. När hans pappa berättar att han fått ett hemligt jobb i Kiruna över sommaren och att Adam måste följa med blir det knappast bättre. Men när pappan ger en honom en helt ny laptop känns det genast bättre. Nu har han något att göra i Kiruna. Adam börjar chatta med en ny kompis Jimmy Alien. Vem är han egentligen? En dag behöver Jimmy Adams hjälp men det är något konstigt med Jimmy. Ska han verkligen gå ensam till den där sommarstugan?” ADAM OCH KODERNA är ett måste för alla som vill läsa en spännande och fartfylld bok om kidnappning, missiler och datakoder. 21,5 x 15 cm. 356 g. För fler böcker av K.G. Johansson: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186625078
Titel
Adam och koderna (CD ingår)
Författare
KG Johansson
Förlag
Bokförlaget Hegas
Utgivningsår
2011
Omfång
123 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
CD ingår! Bok med mp3-skiva i ficka. Adam vill absolut inte till Kiruna. Men pappa har fått ett viktigt uppdrag och Adam måste följa med. Tur att Adam får kontakt med Jimmy via chatten, det räddar sommaren. Men en dag händer något märkligt. Jimmy behöver hjälp och Adam beger sig dit. Men plötsligt vänder det och Adam råkar väldigt illa ut ... Adam och koderna är skriven KG Johansson. Han har tidigare skrivit de populära Spelet och Nivå 13. Adam och koderna är ett måste för alla som vill läsa en spännande och fartfylld bok om kidnappning, missiler och datakoder... "Boken är psykologiskt övertygande i beskrivningen av pojken, och det finns riktigt spännande passager, även om väl händelseutvecklingen, som Adam själv påpekar, mer och mer börjar likna en actionfilm." Britta Broberg, BTJ-häftet 11111524 "För er som gillade KG Johanssons Spelet och NIVÅ 13så kan jag glädja er med att presentera ännu en bok av författaren. Även denna lilla pärla har med datorer och cybervärlden att göra och spänningen saknas inte den här gången heller!" Biblanbloggen Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå. Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 4.