Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dagbok för alla mina fans : Rodrick regerar

Dagbok för alla mina fans : Rodrick regerar

Inbunden bok

Gott skick. Bonnier Carlsen, 2014. Första upplagan, elfte tryckningen. Förlagets tryckta/dekorerade kartonnageband. Rygghuvudet tilltryckt/veckat, i övrigt mycket gott skick. 222, [2] s. ISBN 978-91-638-6319-6.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163863196
Titel
Rodrick regerar
Författare
Jeff Kinney
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2009
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
143 x 220 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
475 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Greg är tillbaka - nästan ännu roligare och råare!

Det trasslar till sig för Greg Heffley - antihjälten från "Gregs bravader". Följ honom på hans knasiga väg i nya dagboken!Vad du än gör, fråga inte Greg vad han gjorde på sommarlovet! Han vill inte tala om det, särskilt inte om det där extra pinsamma som inträffade. Tyvärr finns det en som redan vet - storebror Rodrick. Och han är inte sen att utnyttja det.
Det gäller för Greg att se till så brorsan håller tätt, och framför allt inte kommer över dagboken. Då ska nog tillvaron ordna sig för Greg, eller åtminstone bli uthärdlig. Men hemligheter sipprar gärna ut, särskilt om en dagbok är inblandad ...Den andra boken om Greg har samma träffsäkra humor som ettan, och den självcentrerade hjälten är fortfarande full av fel och brister - just det som gör honom så kul och mänsklig.
"Det är kul, lätt att identifiera sig med och ganska okrävande läsning. Boken är framställd som en handtextad dagbok på linjerat papper med många roliga streckgubbar som illustrationer." Svante Ors, BTJ-häftet"Alla Bert-fans får kanske här en ny favorit." Babbelfisken.blogspot.com